tisdag 23 september 2014

Tapeter


Tänkte ni vill se vilka tapeter som finns i de rum som vi nu renoverar!
Det är många lager av alla de typer av tapeter.  Tapeten ovan är från det rum som har varit kök, kan föreställa mig en del av dessa tapeter i ett kök, men kanske inte alla :)



Samma rum men andra väggar. Den originala blåa färgen är fin, det är en färg som har använts i ganska många rum i huset. På övre bilden kan man se den handmålade tapeten som har tapetserats ovanpå original färgen. Tapeten skall nog föreställa marmor - det passar väl bra i ett kök?


Före man kommer in i köket finns en liten farstu, den här bilden är därifrån. Rosa underst, sedan stänktapet med blå bakgrund och svarta och vita stänk. Ovanpå den några lager av tapeter i blåa nyanser.


I det andra sovrummet som skall renoveras finns denna tapet. Otroligt fin med stora blommor i härlig röd - magenta färg men rummet har säkert varit ganska mörk med en mörk grå botten på tapeten och dessutom vätter rummets fönster mot norr.


Ännu en bild från samma rum. De båda blåa tapeterna är handtryckta och har mycket fint mönster, synd bara att när man har limmat en ny tapet över så har färgen runnit ut. På sidan ser man en gulmönstrad blommig tapet, det är en tapet som finns i många rum runt om i huset, samma mönster men i grönt och rött.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar